Így járok én barberhez!

Barber

Mikor érdemes ellátogatni egy barberhez?
A válasz bizony lehetne igen egyszerű is. Amikor már túl hosszú a hajad vagy szakállad. Azonban nem biztos, hogy így a megfelelő eredményt fogod elérni.

Egy jól menő barber shop Budapest belvárosában, általában mindig tele van. Ugyan vannak olyan helyek, ahol előzetes bejelentkezés nélkül, hosszabb-rövidebb várakozás után sorra is kerülsz, azonban sokkal jobban jársz, ha előre időpontot kérsz az adott helyre, sőt eleve ahhoz a barberhez, akit Te preferálsz!
Ha tudod előre, hogy kb mennyi időnként kell menned a hajat vágatni, akkor előtte egy héttel már érdemes időpontot foglalni, hogy amikor esedékes, akkor biztosan tudjanak fogadni.
Persze vannak rendkívüli nem várt események, amikor hirtelen tip-top kinézetre van szükséged. Azonban ilyenkor is magadnak spórolsz időt, ha odaszólsz telefonon, és megérdeklődöd, hogy mikor mehetnél. Így elkerülöd a feleséges utat, vagy a túlzottan hosszú várakozást!

Szóval vedd elő a naptáradat - vagy épp a naptár appodat, és állíts be magadnak ismétlődő értesítést ami arra figyelmeztet, hogy itt az ideje időpontot foglalni a kedvenc barber shopodba!

Megosztás