Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szállítási és általános információk

 

 

Az EcoDigi.hu Webáruházban minden termék raktárról, a meghirdetett áron, magyarországi garanciával  és 1-7 munkanap átvételi idővel rendelhető.

 

Átvételi/kiszállítási módok, árak: 

 

  1. PostaPonton vagy MOL  Kúton történő átvétel:  Bruttó 990 -1 490 Ft*
  2. Futárszolgálattal a Vevő által megjelölt címre:  Bruttó 990 - 1 490 Ft*

 * Rendelési értéktől függően

Kiszállítási díjak nagy értékű, vagy nagy terjedelmű vagy nagy tömegű küldemények esetén:

Rendkívüli esetekben, ha a rendelés alapján összeállított csomag

a szokásos csomagokét lényegesen meghaladja: pl. magas érték/vétel ár, pl. vetítővászon nagy terjedelme, pl. konyhai hűtő nagy terjedelme és tömege, pl. 15 db. UPS akku nagy tömege, pl. speciális csomagolási igény, vagy egyéb speciális szállítási igények szükségessége, vagy Vevői többletszolgáltatások kérése, ill. nem magyarországi szállítási cím kérése egyedi szállítási díj megállapítással jár(hat).

Ilyen esetben Ügyfélszolgálatunk felveszi a megrendelővel a kapcsolatot és a szállítási díj mértékében egyeztetnek.

Biztos lehet abban, hogy az EcoDigi és szállító partnerünk mindent megtesz, hogy az Ön küldeménye  pontosan, sérülésmentesen és hiánytalanul megérkezzen Önhöz, az esetlegesen felmerülő problémákat soron kívül rendezzük Önnek.

 

Miért érdemes PostaPontra kérni a csomagot?

Amennyiben Ön vagy megbízottja a szokásos kiszállítási idő  - 8.00-17.00-ig – alatt  folyamatosan  nem tartózkodik a kiszállítási címen érdemes PostaPontra kérnie a csomag kiszállítását, és  5 munkanap alatt átveheti rendelését. Ezen időintervallumon belül a címzett nyitvatartási időn belül akkor megy érte, amikor számára az kedvező. Válasszon egy postát, amely útba esik Önnek!

 Postán maradó küldemények esetén küldemények maximális tömege 30 kg.

 

Miért érdemes MOL kútra rendelni a csomagot?

A küldemények maximális tömege 20 kg.

  

Szállítási mennyiség:

Minden terméket - ami a weboldalon megjelenik - raktári készletről rendelhet meg. Egy termékből több darab megrendelésekor a weboldal a beírt (1-től nagyobb) darabszámot csak abban az esetben fogadja el, ha a termék a kért darabszámban rendelkezésre áll és Ön hiánytalanul megrendelheti. Ellenkező esetben a weboldal a rendelési darabszámot nem fogadja el, amíg azt a rendelkezésre álló készletszintig nem csökkenti.

Amennyiben Önnek valamely termékből több darabra van szüksége mint a raktári készlet, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, munkatársunk a pontos beérkezési és raktári információk birtokában segít Önnek.

 Abban az esetben, ha korábban megtekintett, de jelenleg a weblapon nem szereplő terméket kíván megrendelni - kérjük keresse meg ügyfélszolgálatunkat további információkért.

 

Szállítási idő: 

Az EcoDigi webáruházban lévő minden termék raktárról kerül kiszállításra 1-5 munkanapos szállítási határidővel. 

A tervezett kiszállítási időpontot e-mailben visszaigazoljuk Önnek, illetve amint a csomagját átadtuk a Futárszolgálatnak  kézbesítésre e-mailben megküldjük Önnek a ragszámot/csomagszámot, így a feladott küldemények nyomonkövethetőek a Posta nyomkövetési oldalán oldalon  a ragszám első 13 karakterének megadásával.

 

Webáruházban megjelenő árak:

Az EcoDigi.hu Webáruházban a termékek árai napi (akár napon belüli számításokkal álkalkulált) árak, melyek a megrendelés időpontjában érvényes árak és készletmennyiségek alapján érvényesek. A megrendelt termékeket a megrendelés időpontjában érvényes árakon szállítjuk, abban az esetben is, ha a Vevő időközben  törli és részben vagy teljes egészében  megismétli megrendelését. Az árak minden esetben a magyar törvények szerinti 27%-os ÁFA-t tartalmazzák, minden megrendelésről/szállításról a Vevő nevére és címére kiállított ÁFA-s számlát küldünk.

 

Garancia:

Minden terméket magyarországi min. 12 hónapos - vagy ennél hosszabb - termékgaranciával vásárolhat meg. A termékek adatlapja  a vállalt garanciaidőt tartalmazza. (Kivéve a javított, tesztelt vagy sérült csomagolású leértékelt termékeket, melyeket a az adott termék adatlapján feltüntetünk)

A vásárlói kérésre visszavett, javított, sérült csomagolású vagy kifutott (end-of-life) termékek is felkerülnek a weboldalra, melyeknél ezen körülményeket feltüntetjük beleértve a vállalt garanciaidő hosszát is.

72 órás garancia esetén a terméket díjmentesen cseréljük vagy az ügyfél kérésének megfelelően visszautaljuk a megrendelés értékét, miután a szerviz megállapította a termék hibáját. Amennyiben az ügyfél által jelzett hiba nem megállapítható, a webshop szállítási díjai az irányadóak.

Termék garancia időn belüli meghibásodása esetén a termékhez mellékelt garancia lap esetén a terméket a gyártó magyarországi szervize javítja (pl. notebookok, TV-k, háztartási berendezések stb., ilyen esetben közvetlenül a gyártó garancia levélben megadott szakszervizéhez kell fordulni.

Garanciális javítás esetén amennyiben a szerviz megállapítja a hibát, 635 Ft bruttó kedvezményes szállítási díj ellenében juttatjuk el Önnek a javított terméket. Amennyiben az ügyfél által jelzett hiba nem megállapítható, a webshop szállítási díjai az irányadóak.

Minden egyéb esetben a garancia idő hosszát a számlán feltüntetjük, mely egyben a garancia érvényesítésének alapdokumentuma is. Amennyiben a termék meghibásodott, kérjük, az info@ecodigi.hu emailcímre megküldve jelentse be a meghibásodást (név, cím termék, vásárlás ideje, rendelésszám és a hiba rövid leírása). Ez alapján kollégáink bejelentik a szervízbe a terméket és megküldi a szükséges további ügyintézéshez szükséges információkat. Ebben az esetben is Magyarországon történik a termék vizsgálata, esetleges javítása vagy cseréje. Kollégáink segítik Önt garanciális ügyek intézésében. 

Minden esetben a termék átvizsgáló és javító szervizhez való eljuttatása a vevő feladata és költsége.

Termék és kellékszavatosság tájékoztatónkat itt találja 

 

Fizetési módok:

Biztos lehet abban, hogy az EcoDigi és szállító partnerünk mindent megtesz, hogy az Ön küldeménye  pontosan, sérülésmentesen és hiánytalanul megérkezzen Önhöz, az esetlegesen felmerülő problémákat soron kívül rendezzük Önnek.

 

Javaslatok a kiszállítás módjának megválasztásához:

A megrendelt és visszaigazolt termékeket szerződött partnerünk  a Magyar Posta Futárszolgálat - MPL szállítja ki a vevő által megjelölt címre. A Magyar Posta Futárszolgálatnak MPL által szállított küldemények nyomonkövethetőek a posta nyomonkövetés oldalán  a ragszám első 13 karakterének megadásával. A ragszámot rendelése futárnak való átadásakor elküldjük Önnek e-mailben.

Amennyiben szállítási címre kéri a küldeményt kérjük vegye figyelembe, hogy a Futár 8.00- 17.00-ig szállít ki egy előre meghatározott túra terv alapján, így nem lehet előre meghatározni, hogy pontosan mely időpontban fog csengetni az Ön által meghatározott címen. A termékek árát és a szállítási díjat - utánvételes fizetés esetén - a Futárnak kell fizetni készpénzben megfizetni az áru átvételekor, így kérjük a fizetendő készpénz rendelkezésre állásról a Futár megérkezéséig gondoskodni szíveskedjen.

A csomag átvételekor kérjük, győződjön meg annak sértetlenségéről és kérjük, ellenőrizze a rendelt darabszámot is. Ha bármilyen eltérést tapasztal - sérült csomagolás, elázott csomagolás, szennyezett csomagolás. hiányzó darabszám -  a Futárral vegyenek fel arról jegyzőkönyvet, fényképezze le a sérült csomagot (csomagolást és terméket is), a jegyzőkönyvet írják alá és egy példányt juttassanak el ügyfélszolgálatunkra - reklamációt csak ennek birtokában lehetséges elbírálni.

A küldemények minden esetben gondosan becsomagolva és  sérülésmentesen kerülnek átadásra a Futárszolgálatnak kiszállításra, a Futárszolgálat ezt kiszállításra átvételkor ellenőrzi és a sérülésmentes és kellően becsomagolt küldemény átvételét igazolja. Amennyiben a csomag átvételekor nem a jelez kifogást és erről jegyzőkönyvet nem vesznek fel a csomag sérülésmentesen átvettnek minősül, később érvényesen már nem hivatkozhat a csomagban - és termékben - szállítási okból bekövetkezett sérülésre. 

 

Elállási Jog:

Fogyasztók részére 14 napos elállási jogot biztosít az EcoDigi a termék átvételétől kezdődően. Szerződéstől elállását nem szükséges indokolnia, azonban a terméket 14 napon belül vissza kell küldenie hozzánk hibátlan, használható állapotban minden tartozékával együtt. 

Felhívjuk figyelmét az alábbi különösen fontos dologra: 

A megkapott terméket - amennyiben nem felel meg Önnek és vissza kívánja küldeni vagyis elállási jogát kívánja gyakoroni -  kipróbálhatja, de nem használhatja!

Kipróbálhatja, hogy a termék jellege, műszaki paraméterei, használhatósága megfelel-e Önnek, jól működik-e, de ezzel nem lépheti túl a kipróbálás szükséges mértékét. A kipróbálás mértékén azt kell érteni, mintha egy boltban az eladót megkérné, hogy a terméket csomagolja ki, kapcsolja be és Ön nézze meg üzemben hogy működik, tetszik-e Önnek stb.

A kipróbálás jogát jogszabály biztosítja az Ön számára, viszont ez a jogszabály tiltja is a termék kipróbálás utáni használatát - amennyiben elállási jogát kívánja gyakorolni. Használatnak minősül: pl.nem állíthatja be  folyamatos üzembe a terméket, pl. nem használhat napokig egy HDD-t, pl. telefon híváslitája nem lehet hosszú, pl..nem nyomtathat több tíz - több száz példányt egy nyomtatóval, nem mehet el egy hétre külföldre nyaralni egy navigációval    ... és így tovább...

Amennyiben a szükséges kipróbáláson túl használta a készülélet  -  a jogszabály szerint  -  használatból eredő értékcsökkenést köteles megtéríteni.

Az elállási jog biztosítása a nyugodt vásárlást teszi lehetővé az Ön számára.

Kérjük, olvassa el itt taláható Elállási Jog Tájékoztatónkat

Javasoljuk használja itt található Elállási Nyilatkozat mintát

  

Panaszával fordulhat:

Illetékes Fogyasztóvédelmi Békéltető Testület:

Baranya Megyei Békéltető Testület

Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.

Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.

Telefonszáma: (72) 507-154

Fax száma: (72) 507-152

Név: Dr. Bodnár József

E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu;

 

 

Jogszabályok:

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 

 

Új
Mop accessory VILEDA - UltraMax Mop 140913
2.108 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Mattel Cars Water Wheels Big Car
8.349 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Mattel Hot Wheels Star Wars Tracks Set Tie Factory
18.551 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Mattel Cars Mountain Refrigerator Tracks Set
11.132 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Mattel Hot Wheels Entertainment Set
5.564 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Mattel Hot Wheels DCU Catwoman car
2.783 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Mattel Ever After High Coronation Raven Queen, doll
18.551 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Mattel Ever After High Coronation Apple White, doll
18.551 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Mattel DC Super Hero Basic Doll, Supergirl
6.494 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Mattel Barbie brocaded hairdressing salon with doll, brunette
21.688 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Gigabyte Radeon RX VEGA 64 8G, 8 GB, DP1.4*3, HDMI 2.0b*1, SILVER
239.361 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Fisher Price Medium Vehicles
4.638 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
FISHER Medium Vehicles
4.638 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Fisher Price Thomas nad Friends Satation Starter Pack
8.508 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Fisher Price bathing duck, bath toy
3.446 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
CASTOR 60 El. Construction Site
972 Ft
Kívángságlista
Összehasonlítás
Csökkentse szállítási díját!
Ha még Forint értékben vásárol, akkor a szállítási díja Forint lesz.*

TOVÁBB A VÁSÁRLÁSHOZ

*Amennyiben nagy terjedelmű terméket vásárol a várható szállítási díjról érdeklődjön kollégáinknál e-mailben vagy telefonon.